Het verloop

 In

Onder bepaalde omstandigheden kan de behandeltijd korter of langer zijn.

3-6 maanden na plaatsing van de implantaten worden de implantaten vrijgelegd. Deze tijd is nodig om het kaakbot de kans te geven dat deze om het implantaat vastgroeit. Het vrijleggen van de implantaten houdt in dat er een incisie wordt gemaakt in het tandvlees onder lokale verdoving . En de eerste stap van de opbouw zal worden gemaakt.

Indien het gaat om een stegconstructie (verbinding tussen 2 of meer implantaten) met een prothese neemt het gemiddeld 2 maanden in beslag om deze op maat gemaakte constructie te vervaardigen. Hiervoor wordt u meerdere malen opgeroepen om afdrukken te nemen en wasopstellingen te komen passen. Tijdens deze periode wordt uw oude bestaande prothese tijdelijk aangepast.

Indien het gaat om een kroon of brug dan zal na het vrijleggen van de implantaten een tijdelijke noodvoorziening worden gemaakt, totdat de definitieve kroon of brug vervaardigd is na het nemen van afdrukken.

Bent u er op voorbereid dat het een lang traject kan zijn van begin tot eind. Iedereen persoon is uniek en er moet met precisie worden gewerkt. Dit kost onder andere; tijd.

Afspraak maken
close slider

Maak een afspraak

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ