Identificatieplicht

U dient zich ten alle tijde te kunnen identificeren door middel van een geldig legitimatiebewijs en verzekeringspasje, ter voorkoming van fraude/ misbruik.

Mobiel

In de wachtkamer en tijdens de behandeling verzoeken we u uw mobiele telefoon op stil te zetten of uit te schakelen.

Afspraak

Als u een afspraak heeft bij TIMKO B.V kunt u zich bij binnenkomst aanmelden bij de receptie. Zo kunt u meteen laten controleren of uw gegevens up-to-date zijn, zoals uw telefoonnummer en het e-mail adres. Bij te laat verschijnen op een afspraak loopt u het risico dat de behandeling niet geheel volgens planning kan worden voltooid of zelfs moet worden geannuleerd wegens het hierdoor ontstane tijdgebrek.

Indien u niet in staat bent uw afspraak na te komen, verzoeken wij u om zo spoedig mogelijk, minimaal 48 uur van te voren, contact met ons op te nemen. Indien u niet tijdig uw afspraak afzegt, of zonder bericht niet op uw afspraak verschijnt, dan kan deze in rekening worden gebracht.

1e keer afwezig zonder bericht = 0 % van de kosten

2e keer afwezig zonder bericht = 100 % van de behandelingskosten

3e keer afwezig zonder bericht = uitschrijving; U ontvangt een schrijven dat wij u helaas hebben moeten uitschrijven.

Het kan gebeuren dat een behandeling langer duurt dan voorzien waardoor de behandelaar
uitloopt en een volgende afspraak later begint. Wij rekenen hierbij op uw begrip.

Behandelkamer

Per patiënt mag er 1 begeleider mee in de behandelkamer, dit om de rust te bewaken en belemmering van de werkzaamheden te voorkomen.

Pijnklachten

Pijnklachten proberen wij te verhelpen binnen 24 uur. U zult in overleg akkoord moeten gaan met het aangeboden tijdstip en behandelaar. Indien u ernstige pijnklachten heeft die niet te bestrijden zijn met een pijnstiller, ongeval of heeft u een nabloedingen in de avonduren/weekend dan kunt u contact opnemen met de nooddienst ETV. Voor het gebruik maken van de nooddienst zult u akkoord moeten gaan met de door hun opgestelde voorwaarden en tarieven.

Betalingen

Indien u onverzekerd bent dient u uw rekening na uw behandeling aan de receptie te voldoen per pin of eventueel contant. Wij raden u aan dat u zichzelf goed op de hoogte stelt
voor welke zaken u verzekerd bent en voor welk maximum bedrag, zodat u geen verrassingen te wachten staan.

Indien u onder de 18 jaar bent en een Nederlandse basisverzekering of een tandartsenverzekering heeft dragen wij uw nota over aan factoringmaatschappij Infomedics. Infomedics dient uw nota in bij uw zorgverzekeraar en verzorgt uw eventuele particuliere rest nota. Wilt u betalingsafspraken maken, dan kan dit uitsluitend via Infomedics. Indien u betalingen niet voldoet voordat u een herinnering ontvangt of veelvuldig te late betalingen voldoet, kan TIMKO B.V uw nota niet meer overdragen aan Infomedics. Als gevolg hiervan dient u na uw behandeling de betaling via contant of pin te voldoen. De betaalde nota die u mee krijgt, kunt u alsnog zelf indienen bij uw verzekeraar.

Gedragsregels

Het is niet toegestaan om, overlast te veroorzaken, geweld te gebruiken (in woord en/of daad) of iemand te bedreigen of seksueel te intimideren.

Ongepast gedrag staan wij niet toe. Iemand die de regels overtreedt spreken we hierop aan. Bij bedreiging of diefstal doen wij aangifte bij de politie. Tot gevolg kan de behandelingsovereenkomst worden beëindigd en u uit te schrijven als patiënt.

Verantwoordelijkheid

U als patiënt heeft de verantwoordelijkheid om de correcte gegevens met betrekking op uw verzekering, adres en telefoonnummer aan Timko door te geven. Ook het correct en naar waarheid aanleveren van gegevens over uw medische gezondheid. Ook dient U wijzigingen in uw adresgegevens, medicatiegebruik, verzekeringsgegevens zo spoedig mogelijk aan ons door te geven.

TIMKO B.V is niet aansprakelijk voor schade, verlies of diefstal van uw eigendommen. U wordt geadviseerd uw eigendommen niet onbeheerd achter te laten.

Hygiëne

Het is niet toegestaan te roken binnen de praktijk. In een medische praktijk kunnen geen huisdieren worden toegelaten.

Afspraak maken
close slider

Maak een afspraak

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ