Meer ervaringen op Klantervaringen.nl

Controle

Tijdens de periodieke controle wordt een onderzoek verricht naar de gezondheid van uw gebit en mond (tanden, kiezen, tandvlees, slijmliezen en kauwfunctie). Ons advies is in de regel dit iedere 6 maanden te controleren. Maar sommige patiënten zullen het advies krijgen om frequenter op controle te komen. Dit om signalen tijdig te kunnen constateren en zodoende preventief klachten te voorkomen.

Naar aanleiding van uw klachten en wensen kan tijdens de controle de tandarts adviseren om een röntgenopname te maken. Dit kan noodzakelijk zijn om een goede diagnose te stellen. Van hieruit wordt er samen met u een zorgplan op kort termijn en langer termijn opgesteld. Alles afhankelijk van de inhoud van dit plan, zal de tandarts de eventuele behandelingen uitvoeren of delegeren. De mogelijkheid bestaat ook of u intern bij Timko of extern wordt door verwezen; mondhygiëniste, orthodontist, kaakchirurg, endodontoloog, parodontoloog, fysiotherapeut, centrum bijzondere tandheelkunde.

Indien nodig zal er direct na de controle een gebitsreiniging plaatsvinden en preventieve voorlichting worden gegeven. In sommige gevallen krijgt u een nieuwe afspraak, afhankelijk van het opgestelde zorgplan en de benodigde tijdsduur. Het uitgangspunt van Timko is om u binnen reële wachttijden u een vervolg afspraak aan te bieden.

Vragen of liever telefonisch contact?

Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Openingstijden

Maandag – Donderdag: 9.00 – 17.30 uur
Vrijdag: 9.00 – 17.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 15.00 uur (op afspraak)

Telefoonnummers

Regulier: 040 236 4711

Nooddienst: 0900 – 543 7745

Afspraak maken

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Afspraak maken
close slider

Maak een afspraak

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ