Onze tandartspraktijk in Eindhoven

Timko is gevestigd in hartje centrum van Eindhoven en is hierdoor zeer goed bereikbaar. In onze tandartspraktijk beschikken we over de belangrijkste specialisten op het gebied van tandheelkunde, welke gebruik maken van de nieuwste technieken. In onze moderne tandartspraktijk bieden onze tandartsen en orthodontisten u de best mogelijke behandeling bieden, zonder u door te hoeven verwijzen.

Alle benodigde specialisten onder één dak

Efficiënte mondzorg door aansluitende afspraken

Vriendelijke en professionele specialisten

Waar kunnen we u mee helpen?

Op afspraak

Wij werken op afspraak en laten onze patiënten niet graag wachten. Daarom vragen wij u vriendelijk om een aantal minuten eerder aanwezig te zijn voor uw geplande afspraak. Zo krijgt iedere patiënt de tijd en de aandacht die hij/zij nodig heeft. Onze kliniek is ingesteld op het hele gezin, wij bieden mondzorg aan alle leeftijden. Een voordeel van onze meerdere specialismen onder het zelfde dak is dat er veel medische kennis aanwezig is. Er wordt snel, duidelijk en goed gecommuniceerd.

Ons team

Het team van Tand- en Mondzorg kliniek Timko bestaat uit tandartsen, orthodontisten, assistenten, sterilisatiemedewerkers, administratie en floormanagement. Ons team hecht veel waarde aan het informeren van de patiënt. Wat zijn uw wensen, wat zijn de mogelijkheden, wat is ons advies en wat zijn de kosten. Het vertrouwen en de tevredenheid krijgen die u verdient.

Vragen of liever telefonisch contact?

Wij bellen u zo snel mogelijk terug!

Bereikbaarheid

U vindt tand- en mondzorg kliniek Timko in het centrum van Eindhoven. De tandartspraktijk is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

Auto of fiets

Door de centrale ligging is de tandartspraktijk goed te bereiken met de fiets of auto. Voor het gebouw kunt u uw fiets eenvoudig kwijt in de fietsenstalling. De auto kunt u parkeren in de parkeergarage Q-Park Heuvel, deze vindt u onder hetzelfde gebouw (Ten Hagestraat 6a). Het parkeertarief bedraagt €0,50 per 12 minuten.

Openbaar vervoer

De tandartspraktijk is eenvoudig te bereiken met het openbaar vervoer. Vanaf Centraal Station Eindhoven is het ongeveer 10 minuten lopen. Als u het Stationsplein in zuidelijke richting uitloopt slaat u rechtsaf naar de Dommelstraat. Sla meteen linksaf de Vestdijk op. Sla bij het einde van het winkelcentrum rechtsaf, u vindt de ingang van de praktijk meteen na de uitgang van parkeergarage.

Openingstijden

Maandag t/m Vrijdag van 09.00 tot 17.30uur
Zaterdag: 10.00 – 15.00 uur (op afspraak)

Telefoonnummers

Regulier: 040 236 4711

Nooddienst: 0900 – 543 7745

Afspraak maken

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ
Afspraak maken
close slider

Maak een afspraak

  • Datumnotatie:DD dash MM dash JJJJ